Selecteer provincie

UTS Abbink Rotterdam

Details

Adres
Bunschotenweg 200
3089KC Rotterdam
Telefoonnummer
Navigeer naar
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Altijd in beweging
UTS Abbink Rotterdam is een professioneel all round verhuisbedrijf. Wij bieden u een breed dienstenpakket en faciliteiten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Om u optimaal te bedienen zijn wij, net als de stad Rotterdam, altijd in beweging en continue met de innovatie van onze dienstverlening bezig.
Integrale facilitaire oplossing
Als gespecialiseerd professioneel project verhuizer bieden wij u een integrale facilitaire totaaloplossing bij het veranderproces van uw organisatie. U kunt veel meer laten organiseren dan alleen het verplaatsen van dozen en werkplekken. Vanaf het idee en professioneel advies tot aan het daadwerkelijk verplaatsen, alles is in goede handen en wordt georganiseerd via één aanspreekpunt.
Grootste opslagdepot in Europa
Het opslagdepot van UTS Abbink Rotterdam is in Europa op dit moment de grootste en meest moderne opslagplaats. Met een opslagcapaciteit voor 1.000 containers en 24/7 bedrijfsactiviteit, bent u voor professionele opslag aan het juiste adres.
Unieke Totaal Service
Wilt u zelf of met uw gezin gaan verhuizen in de regio, in binnen- of buitenland dan kunt u zelf kiezen hoe u dat wilt doen. Met onze Unieke Totaal Service bepaalt u om zich in te spannen of juist te ontspannen.
UTS Abbink Rotterdam is gevestigd in de stad Rotterdam. Onze klanten komen o.a. uit Rotterdam, Dordrecht en Gouda.