Selecteer provincie

SNL Verhuiswinkel

Details

Adres
Bovendijk 157
3045PD Rotterdam
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Verkoop/verhuur alle verhuismaterialen
Verhuur verhuislift en/of -wagen
met chauffeur
Lid van de Erkende Verhuizers

http://www.snl-verhuiswinkel.nl

Wat wij doen:
Ruim zeventig jaar ervaring heeft ons een ding geleerd; verhuizen is een handigheid. De kunst van het verhuizen is gelegen in vakmanschap, functionele hulpmiddelen en goed personeel.

Al onze medewerkers zijn opgeleid volgens de officiƫle SAVAM opleiding en wij mogen dan ook met gepaste trots het predicaat 'Erkende Verhuizers' dragen.Door de toepassing van moderne hulpmiddelen zoals verhuisliften, verwarmde verhuiswagens, uitgevoerd met luchtvering en laadklep, is niets ons te veel. Of het nu een enkel stuk, een gehele of gedeeltelijke inboedel, een kantoorinventaris of zelfs een compleet archief betreft.

Zelfs voor de onmogelijkste situaties wordt een oplossing gevonden, want ook met het alom bekende takel-en-blok kunnen wij nog goed overweg.

Wij bezitten de benodigde vergunningen en de ervaring om elke klus moeiteloos te klaren, volledig verzorgd door onze enthousiaste en immer klantvriendelijke medewerkers. Een overvloed aan beschermende pakdekens is te allen tijde voorradig en uw garderobe kan hangend vervoerd worden.

Vakkundige verhuizingen, niet alleen binnen Nederland maar door heel Europa.

Diensten:
Inpakken, Verhuur