Selecteer provincie

Haarst Verhuizingen Van

Details

Adres
Postbus 265
7600AG Almelo
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


idem : 074-2912812

http://www.vanhaarst.nl

Wat wij doen:
Van Haarst Verhuizingen is hét verhuisbedrijf dat u zoekt. Of u nu verhuist binnen Nederland of u gaat naar het buitenland, bij Van Haarst is uw huisraad in goede handen.

U kiest voor perfectie tegen een goede prijs

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een dag waarbij enkele gespierde vrienden en familieleden werden uitgenodigd om alles in te pakken. Hartstikke gezellig. Een gehuurd busje en een aanhanger werden volgepakt om zo de huisraad af te leveren op het nieuwe adres. Een hele klus, dus een stevige maaltijd ging er best in.
Maar van een hele dag zwaar werken wordt iedereen moe dus is het best begrijpelijk dat die doos aardewerk op de grond viel. Helaas was een groot deel van het servies gebroken en sneuvelde de antieke klok. Daardoor bleek de verhuizing uiteindelijk toch niet zo goedkoop dan aanvankelijk beraamd............

Ieder heeft zo zijn eigen vak!

Vraagt u daarom eens vrijblijvend een offerte aan bij Van Haarst Verhuizingen. De prijs zal u positief bevallen. Uiteraard zijn wij als Erkende Verhuizer verzekerd conform het Garantiecertificaat. Meer informatie ontvangen? Klik op Email ons en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers. Aangesloten bij / Certificering:
9001, Erkende verhuizers