Heb jij ook zo’n hobby die enorm veel ruimte vraagt? Bijvoorbeeld omdat je een hele verzameling van beeldjes hebt die je allemaal wilt laten zien. En dus heb je veel ruimte nodig om het uit te stallen. Of je maakt graag meubels. Dat is ook niet iets wat je op je salontafel doet tijdens het drinken van een kopje koffie en het kijken naar je favoriete TV programma. Of wat dacht je van Lego bouwen. Ontelbare steentjes die je allemaal uit wilt zoeken en de mega grote bouwwerken die je ervan kunt maken. Dat duurt al dagen om het opgebouwd te krijgen, dus dat zou enorm jammer zijn als het dan binnen 24 uur ook weer afgebroken moet worden. 

 

Van je hobby je werk maken

Wist je dat er een enorme groei is in bedrijven die Lego te huur aanbieden. Zo kun je lekker in de vakantie aan je favoriete bouwset werken en kun je diezelfde set na je vakantie gewoon weer terugsturen naar de verhuurder. Heel handig, want dat scheelt je enorm veel ruimte op zolder. Bovendien scheelt deze manier van bouwen je ook enorm in de portemonnee. Je kunt dan namelijk voor een redelijke prijs toch die allernieuwste set opbouwen. Dat is altijd fijner dan het betalen van de nieuwprijs in de winkel voor iets dat je toch eigenlijk maar een of twee keer wilt gaan bouwen. Want zeg nou zelf, meer tijd om het vaker op te bouwen heb je eigenlijk niet naast die drukke baan. 

 

Je eigen Lego paradijs

Moet je je dan voorstellen dat je zo’n bedrijf hebt. Met een ontzettend grote voorraad van de leukste en de nieuwste bouwsets. Waar zou je dat dan allemaal laten? Ben je nog in de opstartfase dan red je dat wel met een aantal tweedehands stellingen in je eigen garage. Kom je echt bij de grote bedrijven kijken, dan moet je voor de opslag al gouw denken aan enorme lege ruimtes. En hoe kun je die beter inrichten dan met een grootvakstelling. Nou ja, eentje. Dat zijn er natuurlijk wel een aantal meer. Makkelijk te gebruiken voor het bewaren van al die dozen. Eenvoudig voor het overzicht. Zo weet je altijd welke set je waar terug kunt vinden. Dat is dan weer nodig om snel de juiste set klaar te kunnen zetten voor je klanten. Klinkt allemaal toch als een ver van je bed show? Een paar sets die je op zolder bewaard is ook al heel leuk om af en toe jezelf mee bezig te houden hoor.